Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


OBELEŽAVANJE EVROPSKOG DANA JEZIKA

U našoj školi su Evropski dan jezika obeležile zajedničkom saradnjom nastavnica engleskog i školski bibliotekar. U dva razreda su kroz zanimljive razgovore, on line edukacije i igrice naučile decu da Evropski dan jezika označava višejezičnost, višekulturnost, interkulturnost, otvorenost, toleranciju, radoznalost i celoživotno učenje.

IZABRALI SMO KNJIGU ZA SLEDEĆI RASPUST

Učenici 4.d su sa svojom učiteljicom posetili školsku biblioteku. Ceo čas smo posvetili knjigama! Slušali smo razne događaje i prepričavanja najuzbudljivijih delova, a na samom kraju časa smo izabrali najinteresantniju knjigu.

KNJIGA - SASTAVNI DEO LETNJEG RASPUSTA

Učenici 4.a su sa svojojm učiteljicom proveli jedan školski čas u školskoj biblioteci. Učenici su imali zadatak da prepričaju interesantne događaje iz knjiga koje su čitali za vreme letnjeg raspusta. Bilo je veoma poučno slušati koliko su knjiga pročitali,sa koliko pažnje i veoma pohvalno da su pored igre uvrstili i knjigu, koja je ispunila veliki deo njihovog letnjeg raspusta.

KNJIGA KOJU SAM ČITAO TOKOM LETA

Knjiga koju sam pročitao na letnjem raspustu bila je tema današnjeg časa u  2 a. Pred svim svojim drugarima i svojom učiteljicom predstavili su svoje omiljene knjige sa raspusta i pokazali celom odeljenju da su knjige divno društvo, koje bogate rečnik i oplemenjuju dušu. 

ČAS SA DRUGARIMA IZ PU"DAMBO"

Drugari iz PU"Dambo" družili su se danas sa školskom bibliotekarkom. Učili su o sovama iz enciklopedije, čitali i dramski predstavili priču o maloj sovi,zatim su je i kreativno predstavili. Obostrano smo uživali u radu i poučnoj priči.PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 177 ) SLEDEĆA POSLEDNJA