Bibliotekar: Kolar Perić Vesna


AKTIVNOSTI


KAD SE VREDNE RUKICE SLOŽE

"Mladi biblitekari" nastavljaju sa vežbanjem svojih dramskih tekstova i svaki put su sve bolji i bolji!

DAN PLANETE ZEMLJE U NAŠOJ ŠKOLI

Dan planete Zemlje (eng. Earth Day) obeležava se 22. aprila u više od 150 zemalja širom sveta. Namera je da ljude širom sveta podseti u kakvom je stanju priroda planete na kojoj žive, kao i da se stanovništvu ukaže na probleme ekosistema, na zagađenje naseljenih mesta i na to kako poboljšati kvalitet životne sredine.
I ove godine u našoj školi, kao i prethodnih godina obeležava se Dan planete Zemlje. Zajedničkim radom naših učenika, nastavnice engleskog jezika Sabine Nalić i bibliotekarke škole Vesne Kolar Perić nastali su divni radovi.

POSETA DRUGARA IZ VRTIĆA "DAMBO"

Danas su našu školu posetili predškolci iz vrtića "Dambo". Pokazali smo im našu školu,imali su čas fizičkog vaspitanja,u učionici su pravili kreativne rakete a nakon rada su se zabavljali i častili.

U NAJAVI ČETIRI DRAMSKA TEKSTA

Članovi sekcije "Mladi bibliotekari" vredno vežbaju četiri nova dramska teksta. Vredno rade,uče,vežbaju ali se i lepo druže i zabavljaju.

KAKO SAČUVATI NAČU PLANETU ZEMLJU?

Kako sačuvati našu planetu Zemlju? Bila je tema današnjeg rada učenika iz boravka. Zajedničkom saradnjom školske bibliotekarke i učenica Ane,Dorke i Dore nastao je predivan plakat u školkoj biblioteci. Naučile su kako se čuva naša planeta Zemlja i obećale da će i drugarima objasniti kako da je čuvaju i sačuvaju.PRVA PREDHODNA ( Stranica 1 od 88 ) SLEDEĆA POSLEDNJA