vesti

 

VÁLTÁSOK  A 2014 - es/ 2015 - ös tanévben
VÁLTÁSOK A 2014 - es/ 2015 - ös tanévben

MUNKASZOMBATOK:

- 2014. nov. 15. – keddi órarend
- 2015. jan. 31. – keddi órarend
- 2015. febr. 21. – hétfői órarend
- 2015. ápr. 2. – pénteki órarend

Detaljnije
Školski kalendar za 2014/15. godinu za OŠ na teritoriji AP Vojvodine
Školski kalendar za 2014/15. godinu za OŠ na teritoriji AP Vojvodine

Pokrajinski sekretar za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice doneo je pravilnik o školskom kalendaru za osnovne škole sa sedištem na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine za školsku 2014/2015. godinu.

Detaljnije
Prvi dan u školskoj 2014/15. godini
Prvi dan u školskoj 2014/15. godini

Posle raspusta provedenog u igri, počela je nova školska godina kojoj se raduju i učenici i njihovi učitelji i nastavnici.

Prvo školsko zvono pozvalo je đake od I do IV razreda, a prvaci su sa najviše nestrpljenja iščekivali polazak u školu.

Učenici od petog do osmog razreda školsku godinu počeli su u popodnevnoj smeni.

Detaljnije
POZORIŠTE U NAŠOJ ŠKOLI
POZORIŠTE U NAŠOJ ŠKOLI

Naša škola je 1.oktobra 2013.godine ugostila Višnju Petrović koja je dovela pozorište u naše učionice. Izvela je fantastične predstave za niža odeljenja (tačnije za 1. i 3. razrede).

Detaljnije
A ZENTAI HŐSÖK NYOMÁBAN
A ZENTAI HŐSÖK NYOMÁBAN

Igen gazdag program keretében ismerkedtek iskolánk ötödikes, hatodikos és hetedikes tanulói a majd ötszáz évvel ezelőtt lezajlott dicsőséges zentai csata eseményeivel és helyszínével, valamint őseink hétköznapi életének tárgyaival egy egynapos kirándulás keretében.

Vest napisao-la - Tanulmányi kirándulás Zentán - 2013. szeptember 28. - 28.09.2013.
Detaljnije
"DECA SU UKRAS SVETA"
"DECA SU UKRAS SVETA"

Da bi nam škola bila šarenija za Dečiju nedelju koja nam predstoji. Pozivam SVE učenike da crtaju crteže na temu - "DECA SU UKRAS SVETA". Tema je široka a vaši crteži treba da budu što lepši i šareniji. Možete crtati decu,vaše drugare,igru,igralište,svet,snove,maštu...na bilo kom formatu,bilo kojom tehnikom. Kada nacrtate crtež donesite ga u školsku biblioteku. Bibliotekar će sve vaše radove staviti na veliki pano ispred školske biblioteke.
"DECA SU UKRAS SVETA" pokažite to svojim crtežima i ukrasite našu školu!!!

Detaljnije
VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE
VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA UČENIKE I RODITELJE

1. Savet roditelja OŠ "Jovan Mikić", razmatrajući i prateći mere koje se odnose na bezbednost učenika, na sednici održanoj dana 13.09.2013. godine,doneo je sledeću
O D L U K U

Da bi se sprovele mere,način i postupak zaštite i bezbednosti učenika utvrđenih Pravilnikom, učenicima škole se zabranjuje trčanje i guranje po hodnicima škole i školskom stepeništu,kako učenici ne bi ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih učenika.
2. Za vreme malih,petominutnih odmora nije dozvoljen izlazak u dvorište škole iz bezbedonosnih razloga,te će zbog toga vrata na ulasku u školsku zgradu biti zaključana. Učenici će u buduće izlaziti na velikom odmoru.
Mole se roditelji učenika,da pri dovođenju i odvođenju učenika u školu ne ulaze u zgradu škole iz gore navedenih razloga.
3. Radi sprovođenja utvrđenih mera,načina i postupka bezbednosti i zaštite objekta zgrade škole,svim nezaposlenim licima škole i licima koja ne ostvaruju poslovnu saradnju i odnos sa školom,zabranjuje se okupljanje i zadržavanje u prostoru školskog dvorišta i sportskih terena OŠ "Jovan Mikić" u večernjim satima posle 21h.
Mole se učenici i roditelji da se pridržavaju navedenih odluka!

Detaljnije
obavestenje
obavestenje

Na osnovu člana 57. stav 1. tačka 10) Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja ( „ Službeni glasnik RS.“ br. 72/09, 52/2011 i 55/2013) i člana 45. stav1. tačka 10) Statuta škole del. br. 01-1-17/2011, od 21.10.2011.god., Školski odbor OŠ „ Jovan Mikić “-Subotica, razmatrajući mere, način i postupak bezbednosti i zaštite zgrade škole na sednici održanoj dana 13.9.2013.god. doneo je sledeću

O D L U K U

Radi sprovođenja utvrđenih mera , načina i postupka bezbednosti i zaštite objekta
zgrade škole, svim nezaposlenim licima škole i licima koja ne ostvaruju poslovnu sara-
dnju i odnos sa školom, zabranjuje se okupljanje i zadržavanje u prostoru školskog dvo-
rišta i sportskih terena OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, u večernjim satima posle 21:00 sat

Detaljnije
obavestenje
obavestenje

Na osnovu člana 58. stav 5. tačka 8) i 9) Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja ( „ Službeni glasnik RS.“ br. 72/09, 52/2011 i 55/2013) i člana 2. tačka 8) i 9) Poslovnika o radu saveta rodtelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, Savet roditelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, razmatrajući i prateći mere koje se odnose na bezbednost učenika, na sednici održanoj dana 13.9. 2013.god., doneo je sledeću

O D L U K U

Savet roditelja OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica konstatuje da se mere, način i postupak zaštite i bezbednosti učenika u OŠ „ Jovan Mikić“-Subotica, koje sprovodi škola za sve vreme ostvarivanja obrazovno-vaspitnog rada i drugih aktivnosti koje organizuje škola, obezbeđuju u skladu sa Pravilnikom o merama, načinu i postupku zaštite i bezbednosti učenika za vreme ostvarivanja obrazovno-vaspitnog rada i drugih aktivnosti koje organizuje škola.
Da bi se sprovele mere, način i postupak zaštite i bezbednosti učenika utvrđenih Pravilnikom, učenicima škole se zabranjuje trčanje i guranje po hodnicima škole i školskom stepeništu, kako učenici ne bi ugrozili svoju bezbednost i bezbednost drugih učenika

Detaljnije
POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE
POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Dragi prvaci, kolektiv OŠ "Jovan Mikić" srdačno Vas pozdravlja i poziva na svečani prijem budućih prvaka u subotu 31.8.2013. godine sa početkom u 10 časova.
Obaveštavamo učenike i roditelje da školska 2013/2014. godina počinje u ponedeljak 2.9.2013. godine i to po sledećem rasporedu:
I-IV razredi dolaze na 7.45h
V-VIII razredi dolaze na 11h.

Detaljnije